Pagina's

16 december 2013

Cadeautjes inpakken!

Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie al wel cadeautjes ingepakt aangezien het nog maar 9 dagen voor kerstmis is maar toch geef ik nog wat tips om je cadeautjes op te leuken!



































Als eerste je inpakpapier! Als je inpakpapier hebt met een patroontje op is je pakje al leuk dus hoef je er niet te veel meer aan te doen.


















Je kan natuurlijk ook gewoon een effen kleurtje papier nemen en dit helemaal gaan versieren! het kost meer moeite maar het resultaat is altijd leuker!



















Je kan met een leuk lint omheen je cadeautje gaan en er een strik opmaken. Ik vind dat dat je cadeautje echt zo'n typisch cadeautje maakt die je in films ziet enzo.



















Je kan ook voor zo'n dun lint gaan en dan met je schaar de lintjes krullen. Je kan ook dit rond je hele cadeau doen maar dat is mooier met breder lint.



















Je hebt ook tape met tekeningetjes op waarmee je je cadeau kan versieren. Deze tape verkopen ze in bv: de hema, wibra, kruidvat (soms) ,...

Je kan ook je cadeau's bestempelen of er gewoon op tekenen.



















Een leuk etiket maakt je cadeautje ook al een stuk mooier! Van die grote etiketten dan vooral. dan hoef je niet veel andere versiering meer te gebruiken.
























Dit waren mijn tips om je cadeautje te versieren! Ik hoop dat je er nog wat aan gehad hebt!

Liefs,
Marlies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten